Gwyneth paltrow

Kép
Stílus

Gwyneth Paltrow bemutatja: így érheted el, hogy hosszabbnak és formásabbnak tűnjön a lábad

Tuti tipp nem csak alacsony lányoknak!

Kép
Sztárok

Megvolt a titkos esküvő? Gwyneth Paltrow "eljegyzési buliján" fél Hollywood ott volt

Azonnal elindultak a találgatások...

Kép
Sztárok

Ínycsiklandó csokis-zabpelyhes keksz – a la Taylor Swift

Taylor sosem tartozott a kedvenceim közé, csak úgy, ahogy Gwyneth Paltrow, vagy épp Blake Lively sem. Ettől függetlenül a receptjeiket szívesen kipróbálom, és ha jónak találom, örömmel mutatom meg neked is ezeket az ételeket. Nemrég, Gwyneth carbonáráját készíttetem, most pedig következzen Taylor Swift csokoládés-zabpelyhes keksze.

Kép
Életmód

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Kép
Sztárok

Gwyneth Paltrow exférje, Chris Martin és vőlegénye, Brad Falchuk együtt lógtak a hétvégén: fotó!

Ráadásul feltűnően össze is vannak öltözve. Maga Gwyneth tette közzé a fényképet #modernfamily hashtaggel.

Kép
Sztárok

11 ismert személy, aki már a nyilvánosság elé állt a Harvey Weinstein-ügyben

Persze sokkal többen vannak ennél, de mi most kiválogattuk a legfontosabb megszólalásokat. Nagy vonalakban azt is összefoglaljuk, hogy mi történt az elmúlt évtizedek talán legfontosabb szexuális zaklatási botrányában.

Kép
Sztárok

7 vérciki sztár-castingvideó, amelyet akárhogy próbálsz, nem bírsz majd kiverni a fejedből

Nézd meg, hogyan égeti magát Brad Pitt vagy Gwyneth Paltrow – bár szerintünk Gerard Butler a legdurvább.

Kép
Shopping

Heti inspiráció: Gwyneth Paltrow stílusa a 90-es években

A színésznő húsz évvel ezelőtt is fantasztikusan öltözött.

Kép
Sztárok

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Kép
Sztárok

Tiszta anyukája! Döbbenetes, hogy a kamaszodó Apple mennyire hasonlít Gwyneth Paltrow-ra

Vigyázz, Reese Witherspoon!

Kép
Stílus

Karlie Kloss vs. Gwyneth Paltrow: A két sztár ugyanazt a ruhát viselte, de melyiknek állt jobban?

Kép
Stílus

Alternatív ünnepi szettek

A flitteres- és csipkeruhán túl is vannak lehetőségeid, akár a céges bulira, családi vacsorára, vagy szilveszterre keresel megfelelő összeállítást!

Kép
Sztárok

Eltitkolt tehetség! Gwyneth Paltrow gyerekei elképesztően énekelnek - VIDEÓ

Úgy tűnik, hogy nem csak Cruz Beckham az egyetlen tehetséges sztárcsemete.

Kép
Sztárok

Így akasztja ki Gwyneth Paltrow a személyi edzőjét

Kép
Szépség

Akkor és most: Így változtatja meg az egyre nagyobb hírnév a sztárok sminkjét

Visszanézve a sztárok régi képeit, levontuk a tanulságot: néhány év a pályán csodákra képes! Legalábbis sminkes szemmel nézve biztosan, hiszen itt is akad itt-ott egy kis baleset…

Kép
Stílus

Az elmúlt 10 év legbotrányosabb ruhái, amik mindenkinél kiverték a biztosítékot

Szándékos polgárpukkasztás, rosszakaró stylist, vagy szimpla divatbaleset? Sosem fogjuk megtudni, csak az biztos, hogy botrányos ruhák mindig is voltak és lesznek. Te emlékszel még ezekre?

Kép
Stílus

26 példa, ami bizonyítja, hogy a hajválaszték mennyit változtat az arcod karakterén

Arcformától függően változik, hogy kinek melyik hajválaszték áll igazán jól. Oldalt vagy középen? Nézd meg, mennyire szembetűnő lehet a különbség, és variáld úgy, ahogy éppen a kedved tartja!

Kép
Sztárok

Megdöbbentő! 20 sztár, akiről soha nem gondolnád, hogy egyidős

A kor senkinek sincs az arcára írva, ezt a mindennapokban is tapasztaljuk, ki pozitív, ki negatív értelemben. Vannak, akikkel kegyesen bánnak az évek, míg másoknak még a plasztikai sebész sem tud segíteni, de most mi is meglepődtünk. Nézd meg, kik születtek ugyan abban az évben a legnagyobb hírességek közül!

Kép
Szépség

Lépésről lépésre: Így készíthetsz tökéletes copfot magadnak

A hosszadalmas frizurakészítést sokan elsunnyogják reggel, és inkább kötnek egy gyors copfot. Pedig a copf készítése sem olyan egyszerű, mint amilyennek eddig gondoltuk. A tökéletes végeredmény érdekében Katerina Zemtsova, profi fodrász tanácsait vettük végig!

Kép
Stílus

Bravó, Chanel! - A divatház menő üzenettel újított

Csendes, nyugodt hangulat lengte körül kedden a Grand Palaist-t. Egy hatalmas, gyönyörű kert fogadta a Chanel Haute Couture show-ra érkezőket, mert Karl Lagerfel legújabb kollekciójával a természetet ünnepelte!

Kép
Sztárok

Ez volt a 15+1 legjobb Halloween jelmez 2015-ben - FOTÓK

Csak kapkodjuk a fejünket: ma már nem csak Heidi Klum lehet menő Halloweenkor. Nézzétek meg a legkreatívabb külföldi hírességek listáját, aztán kattintsatok ide a magyarokért is!

Kép
Sztárok

Friss: Az InStyle Awards díjazottjai és a legjobban öltözött sztárok

Tegnap lezajlott az InStyle Awards, ahol igazi nagyágyúk vonultak végig a vörös szőnyegen. Nézd meg a legjobb szetteket és a díjazottakat!

Kép
Szépség

20 merész híresség, aki smink nélküli képeket posztol magáról a neten

Következzenek a legmerészebb sztárok, akiknek nincs szükségük a nap 24 órájában egy beauty team-re ahhoz, hogy lőjenek egy szelfit az Instagramra. Smink nélkül lemenni a közértbe? Ezek után nem ügy. Az új jelszó: #nomakeup

Kép
Életmód

Gwyneth Paltrow csodás alakjának meglepő titkai

Gwyneth Paltrow az a színésznő, aki mindig szerepel a legjobban öltözöttek listáján, karrierje kezdete óta stílusikonként tisztelik és szinte sosem kérdőjelezik meg visszafogott stílusát, amibe azért mindig elrejt egy-két merész részletet. Természetesen ahhoz, hogy negyvenen túl is megőrizze tökéletes vonalait Gwynethnek is egészségesen kell élnie, de a színésznő elárulta a Harper's Bazaar szerkesztőinek, hogy nem csak a sportban és a diétázásban rejlik a tökéletes külsejének titka.

Kép
Stílus

Ők Hollywood legdivatosabb stílusnővérei

Hiába a stylistok gondos munkája, a legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy ugyanabban a ruhában kapják őket lencsevégre, amiben nem sokkal előtte egy másik híresség is tündökölt. Ilyenkor gyakran nagy a pánik, vajon ki mutatott jobban, kiről készült előnyösebb fotó? A Harper's Bazaar összeállításában most Hollywood legdivatosabb stílusnővérei kaptak helyet, akik nem csak egyforma ruhát választottak, de mindannyian tökéletesen is viselték azt. Nektek ki a kedvenc párosotok?

Kép
Stílus

A 15 legstílusosabb anya-lánya páros

Hollywoodban is igaz a mondás, mely szerint "az alma nem esik messze a fájától", legalábbis, ami a stílust illeti. Összeállításunkból egyértelművé válik, hogy a stílusérzék anyai ágon öröklődik, korunk stílusikonjai egytől-egyig édesanyjuk stílusának hasonmásai. Nézzétek csak!

Előző oldal
Következő oldal